Even voorstellen

Jasmijn Felix is 38 jaar en woont al meer dan 15 jaar met veel plezier op het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein. Ze heeft een rol in ‘Geina, de buurtsoap’ te pakken en is binnenkort terug te zien in een van de afleveringen. 

Red het Nijpelsplantsoen 

De reden van Jasmijns deelname heeft alles te maken met het mogelijke drama dat zich de komende jaren gaat afspelen in haar wijk. Jasmijn woont op het Nijpelsplantsoen; een wijk bestaande uit vier tubeflats die onder de loep liggen bij de woningbouworganisatie, omdat ze erover denken om deze flats te slopen. “Toen ik op het internet las dat er werd gevraagd om verhalen over Nieuwegein te delen voor Geina, de buurtsoap, heb ik direct gemaild over het ‘dreigend drama op het Nijpelsplantsoen’ wat mijns inziens absoluut soapwaardig is.”

 

Soapdebuut 

Naast de rol van het Nijpelsplantsoen in de buurtsoap, heeft Jasmijn ook een rol te pakken in de soap. Na een leuke castingdag was Jasmijn klaar om aan de soap mee te werken en deel uit te maken van het Buurtsoap Team. We zien haar binnenkort schitteren in een van de afleveringen van ‘Geina, de buurtsoap’!